Wonen met Allure in het prachtige Utrecht

Een nieuwbouwwoning kopen? De Hypotheekshop helpt je graag!

Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen. Het huis is vaak duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. En je kunt de woning vaak nog helemaal naar je eigen smaak indelen en inrichten. Heb jij je oog laten vallen op een nieuwbouwproject? Dan wil je natuurlijk graag weten of je het huis kunt betalen én waar je bij nieuwbouw op moet letten. Wij helpen je graag!

Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning vraagt vaak net wat andere aandachtspunten dan een hypotheek voor een bestaande woning. Bij een nieuwbouwwoning hoef je bijvoorbeeld geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten te betalen. En heb je een bouwdepot met een langere geldigheid van je hypotheekofferte. Het is fijn als je dan een adviseur hebt die goed op de hoogte is en meedenkt. Bij De Hypotheekshop vertellen we je alles over de bouw van je huis, de oplevering, bouwrente en natuurlijk je hypotheek.

De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Wij vergelijken voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Hierbij nemen we jouw woonwensen en toekomstplannen als uitgangspunt. Zo vinden we een hypotheek met betaalbare maandlasten en prima voorwaarden. Een hypotheek die bij je past.

Wij vinden dat je alleen persoonlijk financieel advies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom willen we eerst graag kennismaken én nemen wij de kosten voor dit gesprek voor onze rekening. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om een nieuwbouwwoning te kunnen kopen en laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen doen en voor welke prijs. Wil je meer weten? Loop eens binnen of plan een afspraak in op een moment dat het jou uitkomt.

De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten – De Meern
Meerndijk 7
3454 HM De Meern
030-6775800
demeern870@hypotheekshop.nl

Zoekvenster sluiten